12 de novembre de 2019 12/11/19

Eva Sanchis explica al CUMA la fulla de ruta per donar difusió a la modificació del PGOU

Eva Sanchis explica al CUMA la fulla de ruta per donar difusió a la modificació del PGOU - (foto 1)

  Ahir, dimarts 11 de setembre, va tindre lloc una reunió del Consell d'Urbanisme i Medi Ambient en què l'alcaldessa de Godella i regidora d'Urbanisme, Eva Sanchis, explicà quines són les accions previstes per donar difusió a la modificació del PGOU que el grup de govern pretén resoldre abans de la fi de la legislatura.

  Es tracta, tal i com ella mateixa afirma, d'una modificació «necessària per tal d'adquirir amb gestió urbanística les dotacions que estan pendents d'adquirir i evitar així noves expropiacions». Esta modificació, que ha passat pel CUMA en diverses ocasions i que ara mateix s'està redactant, es preveu que es puga portar per a la seua aprovació a la sessió plenària de novembre.

  A més del monogràfic que va eixir publicat al darrer BIM, el grup de govern vol preparar un acte obert a tota la ciutadania per explicar el projecte i resoldre dubtes amb els arquitectes encarregats de redactar-lo. També s'ha encarregat l'elaboració d'un vídeo divulgatiu, que previsiblement es projectarà a la propera reunió del CUMA. A més, es repartiran tríptics informatius i possiblement també es penjarà la informació a panells expositors col·locats a distints punts del poble.

  D'altra banda, el regidor de Medi Ambient, Fernando Oliveros, va explicar als membres del CUMA el projecte de redacció d'un catàleg d'arbres d'interès municipal que «permetrà protegir aquelles espècies que tinguen un valor singular». Un cop es publique, hi haurà un període per fer al·legacions.

  En esta reunió també es va parlar sobre la modificació puntual del PGOU relatiu al nou supòsit de formulació d'estudis de detall en sòl urbà, que s'estima que vaja a debat al proper ple de setembre. Les persones que presentaren al·legacions tingueren ahir la opció d'explicar-les davant el consell.

  Respecte a l'expedient de resolució del programa d'actuació integrada dels sectors 31 i 32, Sanchis va recordar que es va declarar la caducitat del PAI i tant l'anterior constructora -Canyada de Trilles- com el banc i els propietaris, van presentar recursos, que s'han de resoldre.

  També es va parlar de les actuacions pendents al parc de la Devesa. Oliveros va informar que es preveu que la redacció del projecte per habilitar l'accés al parc estiga finalitzat cap a finals de setembre.

  Per últim, es va donar compte de la renúncia com a membres del CUMA de Rosa Pardo i Daniel Gómez.

  ocultar
  Eva Sanchis explica al CUMA la fulla de ruta per donar difusió a la modificació del PGOU
  Pujar