25 de gener de 2020 25/1/20

La regidoria de Modernització explica amb dos vídeos com utilitzar la seu electrònica

  L'Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Modernització i amb la col·laboració de l'àrea de Comunicació, ha llançat dos vídeo tutorials per explicar com registrar-se, quins tràmits es poden realitzar i com utilitzar la nova versió de la seu electrònica del consistori.

  Aquesta iniciativa s'ha realitzat després que durant els darrers mesos s'implementés la nova versió de la seu que solucionava molts dels problemes que presentava la versió anterior, com era sobretot la connectivitat amb Java. Ara, a través de l'aplicació eSigna, la navegació és molt més senzilla i es pot accedir a la informació d'una manera més intuïtiva.

  El regidor de Modernització, Joan Alonso, ha comentat que «l'objectiu d'aquests vídeos és el d'esclarir com utilitzar la seu electrònica i promocionar la realització de tràmits de manera telemàtica per tal d'evitar cues i sobrecarregar l'Administració».

  Per tal d'accedir a la seu electrònica només cal tindre un certificat digital. En cas que no ho tingues, ho pots demanar de manera gratuïta a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. L'horari dels dilluns i els dijous és ininterromput des de les 08.30 fins les 17.30 hores. La resta de dies -dimarts, dimecres i divendres-, l'horari es de 09.00 a 14.00 hores.

  A través de la seu es poden presentar registres d'entrada, consultar la teua documentació i els teus tràmits pendents, presentar instàncies i fer distintes gestions a través de les diferents àrees del consistori.
  Els vídeos es poden consultar al canal de Youtube de l'Ajuntament de Godella: https://bit.ly/2syPS6p

  Pujar