14 de novembre de 2019 14/11/19

La Regidoria d'Educació de Godella avalua l'estat del Programa Edificant de la Generalitat Valenciana en el municipi

La Regidoria d'Educació de Godella avalua l'estat del Programa Edificant de la Generalitat Valenciana en el municipi - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Regidoria d'Educació de Godella avalua l'estat del Programa Edificant de la Generalitat Valenciana en el municipi - (foto 2)

  La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Godella, Teresa Bueso, i el regidor d'Urbanisme, Carles Durán, es van reunir el passat 4 d'octubre amb representants de la Generalitat Valenciana per a estudiar la situació del Programa Edificant en els centres Cervantes i El Barranquet.

  El director territorial d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Santiago Estañana, el Cap d'infraestructures educatives, Eliseo Amado, i alguns tècnics han sigut els interlocutors de la Generalitat amb l'equip municipal.

  Edificant és el pla de la Generalitat Valenciana per a la construcció, reforma i millora dels centres educatius de la Comunitat Valenciana, i amb el qual es pretén crear aliances entre la Generalitat i els Ajuntaments per a agilitar els tràmits que permeten la posada en marxa de noves infraestructures educatives.

  Des de la Regidoria d'Educació, proposen tramitar amb més urgència les reformes en el col·legi Cervantes de Godella. “Ens queda pendent esmenar una xicoteta part de la memòria. En el cas del centre El Barranquet, hem de modificar i adaptar el projecte inicial, i enviar-lo de nou”, afirma Teresa Bueso.

  “Ara només ens queda esmenar amb urgència les deficiències tècniques que ens han plantejat per a agilitar al màxim el programa Edificant, i només quedarà pendent resoldre les dates, que seran entre 2020 i 2022”, continua l'edil.

  ocultar
  La Regidoria d'Educació de Godella avalua l'estat del Programa Edificant de la Generalitat Valenciana en el municipi
  Pujar