27 de setembre de 2020 27/9/20

El públic respon amb entusiasme a l'estrena del Festival de Música de Cambra de Godella

El públic respon amb entusiasme a l'estrena del Festival de Música de Cambra de Godella - (foto 1)
  • Es van vendre totes les entrades gràcies a l'atractiva programació homenejant Beethoven, les ganes de cultura en directe i l'altíssima qualitat dels músics

MÉS FOTOS
El públic respon amb entusiasme a l'estrena del Festival de Música de Cambra de Godella - (foto 2)

El Festival de Música de Cambra de Godella ha començat l'edició de 2020 amb molta força tot i les dificultats. El primers dos dies es van esgotar les entrades per als diferents passes, ja que enguany, per les mesures de seguretat sanitàries es fan dos entregues de cada concert, primer al teatre Capitolio (20h) i després a Vila Eugènia (23h). El públic va demostrar tenir moltes ganes de gaudir de la música en directe en l'estrena del festival del passat divendres. En aquest cas el reclam era, ni més ni menys, que el "Septet" de Beethoven interpretat per Moonwinds i l'Ensemble del Festival.

Ahir diumenge, 26 de juliol, es va celebrar la segona jornada amb un homenatge a Louise Farrenc, compositora contemporània de Beethoven. Voro Bolón (cello), Luis Giner (piano), Joan Enric Lluna i Alejandro Villanueva (clarinets) van interpretar obres de la mateixa Farrenc, Beethoven i Mendelssohn.

La programació continuarà el pròxim divendres. El Trío Arbós presentarà un programa titulat "De Beethoven al Flamenc", amb els seus propis arranjaments de flamenc. A les 20 hores es farà el primer passe al teatre Capitolio i a les 23 hores el segon a Vila Eugènia. Podeu consultar tota la programació a: <http://musicacambragodella.es/festival-20/>

D'altra banda, l'organització destaca que els concerts del teatre Capitolio s'estan emetent per streaming a través del canal de Youtube del festival. A més, es poden veure en qualsevol moment.

Pujar