21 de novembre de 2019 21/11/19

La proposta de modificació del PGOU i el canvi d’alguns carrers de Godella, al ple de març

La proposta de modificació del PGOU i el canvi d’alguns carrers de Godella, al ple de març - (foto 1)

  El proper dijous 28 tindrà lloc, a les 19:30 h en l’Ajuntament de Godella, la sessió ordinària del ple de març.

  En primer lloc, en l’àrea econòmica, es donarà compte dels Plans Pressupostaris 2020-2022 i de la liquidació de l’exercici 2018, i es durà a aprovació la proposta del Pla Econòmic Financer per a rebre la subvenció destinada a la inversió en el Casino Musical de Godella.

  D’altra banda, es debatrà sobre el conveni de col·laboració per a millorar l’accessibilitat del portal corporatiu, i la proposta de la nova denominació de vàries vies del municipi. Altre dels punts importants del ple serà el sotmetiment a tràmit de participació pública i consulta de la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) per a la redistribució de dotacions públiques. Una proposta que el grup de govern ja va exposar fa un mes davant la ciutadania al teatre Capitolio.

  En l’apartat de mocions, el grup de govern presentarà tres de manera conjunta: una fent-se ressò de la demanda del Consell Agrari Municipal per a donar suport a la proposició de llei de protecció dels sòls d’alt valor agroecològic i d’interès agrari, una altra sobre possibles actuacions commemoratives i una última sobre l’adhesió a la candidatura de la FSMCV als premis Princesa d’Astúries en la categoria de les arts. Per últim, Canviem Entre Tots presentarà una moció sobre un urbanisme sostenible i amb perspectiva de gènere.

  ocultar
  La proposta de modificació del PGOU i el canvi d’alguns carrers de Godella, al ple de març
  Pujar