19 de novembre de 2019 19/11/19

Cs promet reformar la Llei Electoral perquè el vot dels valencians no valga menys que el d'altres espanyols

Cs promet reformar la Llei Electoral perquè el vot dels valencians no valga menys que el d'altres espanyols - (foto 1)
  • Ten : “El 10 de novembre cada vot valdrà per a desbloquejar el país, per a fer les reformes necessàries i per a tindre un país en igualtat i unió”

MÉS FOTOS
Cs promet reformar la Llei Electoral perquè el vot dels valencians no valga menys que el d'altres espanyols - (foto 2)

El número 2 de Ciutadans al Congrés per la província de València, Vicente Ten, ha promés “reforma la Llei Electoral perquè el vot dels valencians no valga menys que el d'altres espanyols”. “Cal millorar la proporcionalitat per a aconseguir-ho, igual que és necessari que els partits hagen d’btindre un mínim del 3% del vot nacional per a entrar en el Congrés i que Espanya no depenga dels que volen trencar-la”, ha advertit.

A més, ha assegurat que “Cs eliminarà l'actual sistema de ‘vot pregat’ per als espanyols que voten a l'estranger, ja que ara és molt difícil que puguen exercir el seu dret al vot”. També ha defensat “la reducció les despeses electorals i el caràcter obligatori dels debats”.

En definitiva, el candidat de la formació taronja ha advocat per “una Llei que ens represente a tots i que elimine els privilegis”. “Eixim a votar per a aconseguir aquesta i altres reformes urgents com la reducció d'impostos, el suport a famílies i autònoms, i un finançament just per a la Comunitat Valenciana, entre altres”, ha explicat.

Finalment, Ten, qui ha estat en la carpa electoral instal·lada a Godella per a publicitar el programa de Cs al costat de la número 3 en la llista, Amparo Moya, ha destacat que “el 10 de novembre cada vot valdrà per tres: per a desbloquejar el país, per a fer les reformes necessàries i per a tindre un país en igualtat i unió, i defensar a Espanya com toca”.

ocultar
Cs promet reformar la Llei Electoral perquè el vot dels valencians no valga menys que el d'altres espanyols
Pujar