20 de novembre de 2019 20/11/19

Es presenta la 1ª Gala de l’Esport FEDI CV

Es presenta la 1ª Gala de l’Esport FEDI CV - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Es presenta la 1ª Gala de l’Esport FEDI CV - (foto 2)
  Es presenta la 1ª Gala de l’Esport FEDI CV - (foto 3)

  Aquest matí s'ha presentat al saló de plens de l'Ajuntament de Godella la 1ª Gala de l'Esport FEDI-CV, organitzada per les regidories de Cultura i Esports i que tindrà lloc al teatre Capitoli el divendres 22 de desembre a partir de les 17:00 h. A l'acte han intervingut l'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis; la regidora de Cultura, Tatiana Prades; el regidor d'Esports, Fernando Oliveros; el president de FEDI CV, Antonio Esteban; el vicepresident de FEDI CV, Ximo Gisbert; i l'esportista de FEDI CV, Sara Marín.

  A més dels reconeixements a tots els esportistes amb diversitat intel·lectual, tècnics, clubs, familiars i voluntaris que col·laboren en el dia a dia d'aquesta federació, es farà també una exposició dels resultats aconseguits durant la temporada. La gala tindrà un caràcter lúdic, amb actuacions com la d'Asprona Timbals, la primera batucada inclusiva que es va crear a València, formada en part per persones amb diversitat funcional. També tindrem l'oportunitat d'escoltar la música en directe del grup valencià ESIR, format exclusivament per dones, i presenciar l'espectacle de Circo Diverso, un projecte gestionant per la FEDI juntament amb la companyia La Finestra Nou Circ en col·laboració amb Alter Valencia.

  L'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, ha comentat que «és un plaer rebre aquesta gala, que ha de servir per posar en valor tot el que feu, tant esportistes com familiars i treballadors i treballadores de la federació, i que té molt de mèrit».

  La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Godella, Tatiana Prades, ha subscrit aquestes paraules i ha afegit que «estem encantats que celebreu aquesta gala al nostre municipi, i treballarem per fer que tot funcione perfectament».

  Per la seua part, el president de FEDI CV, Antonio Esteban, ha volgut «agrair a l'Ajuntament de Godella per haver-nos ofert aquesta casa per poder fer un tancament d'or a aquest primer any del projecte esportiu que ens ocupa».

  Per últim, el vicepresident de FEDI CV, Ximo Gisbert, ha explicat que «el fet de vindre a Godella no és casual, doncs ens consta l'especial sensibilitat d'aquest Ajuntament per tots els temes socials».
  Gisbert també ha presentat a l'esportista Sara Marín, que ha sigut 10 vegades campiona d'Espanya de gimnàstica rítmica, 5 medalles d'or als jocs Trisome, i Medalla d'Or al Mèrit Esportiu de la Comunitat Valenciana el 2016. D'altra banda, ha excusat l'absència d'altres dos esportistes d'elit de la FEDI-CV, Eva Coronado i Luis Paredes, que actualment estan competint a Mèxic.

  A la fi de la presentació s'ha realitzat una foto de família amb el cartell de la gala, obra de Maribel Picó, dissenyadora gràfica amb paràlisi cerebral. A l'acte també han estat presents la secretària general de FEDI CV, Sandra Gil; i l'administrativa de FEDI CV, Ana Carabalí.

  ocultar
  Es presenta la 1ª Gala de l’Esport FEDI CV
  Pujar