elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Prades: "Hem aconseguit fer unes festes per a tots, des dels més menuts als més grans"

Prades: "Hem aconseguit fer unes festes per a tots, des dels més menuts als més grans"
  MÉS FOTOS
  Prades: "Hem aconseguit fer unes festes per a tots, des dels més menuts als més grans" - (foto 2)
  Prades: "Hem aconseguit fer unes festes per a tots, des dels més menuts als més grans" - (foto 3)
  Prades: "Hem aconseguit fer unes festes per a tots, des dels més menuts als més grans" - (foto 4)
  Prades: "Hem aconseguit fer unes festes per a tots, des dels més menuts als més grans" - (foto 5)
  Prades: "Hem aconseguit fer unes festes per a tots, des dels més menuts als més grans" - (foto 6)

  Amb el tradicional castell de focs artificials del darrer divendres i la processó del Crist de la Pau d'ahir, diumenge, van finalitzar les festes de Godella 2017. Unes festes que han comptat enguany amb un nombre molt elevat de penyes i d'activitats, i que en paraules de la regidora de l'àrea, Tatiana Prades, han tingut un resultat «molt positiu».

  Les festes s'iniciaren el segon cap de setmana d'agost, amb diverses activitats que serviren per calfar motors. Però fou a partir del dilluns 14, amb el pregó, que començà la setmana gran de Godella. Activitats com el Combat di Vino, la Tapa per l'aire, la jornada Custom Motera o les ja consolidades paelles congregaren a un gran nombre de persones. «Les activitats que han organitzat les penyes han registrat molta afluència de gent, i les activitats que tradicionalment organitzen les confraries i clavaries s'han continuat celebrant amb normalitat i també amb molt bona acollida», ha comentat la regidora Tatiana Prades.

  Unes festes que han tingut en el Parc del Molí un dels seus centres neuràlgics -especialment de nit- i que s'han desenvolupat «de forma prou tranquil·la, sense grans incidents i sense intervencions ni d'ambulància, ni de policia ni de bombers». A banda d'aquest fet, per a la responsable de la regidoria, el més important ha estat que «s'ha aconseguit fer unes festes a les quals des dels més xicotets fins els més grans han tingut un espai per participar i gaudir».

  Altre aspecte a destacar ha sigut la bona convivència entre clavaries i penyes. «Hem d'aprendre de les opinions dels veïns i veïnes per tal de millorar de cara a anys vinents, però en línies generals ha estat tot ben acollit per part del poble», ha afegit Prades.

  Les festes s'han pogut seguir a les xarxes socials oficials de l'Ajuntament (Facebook, Twitter i Instagram) a través del hashtag #FestesGodella2017.
  En setembre, la regidoria de Festes farà, juntament amb les clavaries i penyes, una reunió de valoració d'aquesta edició i començarà a preparar les festes de Godella de 2018.

  Pujar