18 de novembre de 2019 18/11/19

La Policia Local de Godella i Rocafort salven la vida a una persona que havia caigut a la sèquia

  Durant la matinada del dissabte al diumenge, agents de la Policia Local de Godella i Rocafort van rescatar i salvar la vida a una persona que havia caigut a la sèquia al carrer Santa Teresa de Godella.

  A les 5:27 h es va rebre l'avís per part d'un veí de la zona, que havia escoltat un soroll a l'aigua i crits d'auxili. Els agents de la Policia Local es personaren al lloc dels fets però no trobaren res, pel que decidiren començar la recerca. Aquesta operació durà fins les 6:15 h, moment en que trobaren l'home a l'interior de la sèquia amb evidents signes de fatiga, doncs havia recorregut diversos kilòmetres lluitant contra corrent.

  Un dels agents de la Policia Local de Rocafort es va llançar a l'aigua per, amb l'ajuda de la resta de companys, traure'l de la sèquia. Els serveis mèdics del SAMU arribaren poc després per atendre l'home, que finalment fou traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova.

  El gran treball en equip i la coordinació entre la Policia Local de Godella i Rocafort possibilità que es salvés la vida d'aquest home que, d'haver passat més temps a l'aigua, podria haver arribat fins la zona de Moncada, on probablement hagués estat engolit pels remolins que allà hi ha.

  Pel moment es desconeixen les causes d'aquest incident.

  ocultar
  La Policia Local de Godella i Rocafort salven la vida a una persona que havia caigut a la sèquia
  Pujar