elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de Godella ja té el seu nou cotxe 100% elèctric de cero emissions

La Policia Local de Godella ja té el seu nou cotxe 100% elèctric de cero emissions
  MÉS FOTOS
  La Policia Local de Godella ja té el seu nou cotxe 100% elèctric de cero emissions - (foto 2)
  La Policia Local de Godella ja té el seu nou cotxe 100% elèctric de cero emissions - (foto 3)
  La Policia Local de Godella ja té el seu nou cotxe 100% elèctric de cero emissions - (foto 4)

  La Policia Local de Godella ja compta amb un cotxe elèctric, adquirit per la regidoria de Seguretat Ciutadana. El responsable de l’àrea, Fernando Oliveros, l’alcaldessa, Eva Sanchis, i l’oficial en cap Ángel Navarro, han estrenat el nou Nissan Leaf 100% elèctric, el primer exemplar d’este model que es matricula per a Policia Local en la Comunitat Valenciana.

  «Ampliem el parc mòbil de la Policia i, a més, ho fem amb un vehicle elèctric, la qual cosa implica una conducció més respectuosa amb el medi ambient, més barata, més suau i silenciosa (molt útil per al treball de prevenció) i amb menys despeses de manteniment respecte a un vehicle de gasoil o gasolina», ha explicat Fernando Oliveros.

  Este cotxe ve totalment equipat per al treball de la Policia Local. Incorpora un desfibril·lador, una llum prioritària LED de baix consum i un moble organitzador al maleter per a facilitar la tasca dels agents en els controls. Pel que fa a les prestacions tècniques, compta amb un motor de 150 CV i una bateria de 40 kW que pot arribar a una potència de càrrega de 125 A i 50 kW en mode de càrrega súper ràpida. L’autonomia homologada d’este Nissan Leaf és de 350 km, i a més s’incorpora el revolucionari sistema e-Pedal, que permet conduir utilitzant únicament el pedal de l’accelerador ja que es pot frenar deixant d’accionar-lo gràcies a la frenada regenerativa.

  De manera addicional, l’Ajuntament de Godella té previst realitzar una segona inversió per habilitar en un futur punts dobles de recàrrega semiràpida per a vehicles elèctrics, que podran ser utilitzats de manera gratuïta per qualsevol veí o veïna.

   

   

   

   

  Pujar