20 de novembre de 2019 20/11/19

La piscina d’estiu obrirà el 15 de juny amb limitació d’abonaments per garantir la seguretat

La piscina d’estiu obrirà el 15 de juny amb limitació d’abonaments per garantir la seguretat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La piscina d’estiu obrirà el 15 de juny amb limitació d’abonaments per garantir la seguretat - (foto 2)

  El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Godella, Fernando Oliveros, ha comunicat que la piscina d'estiu obrirà el divendres 15 de juny, i prestarà servei fins el 15 de setembre en horari ininterromput de 10:30 a 20:00 h.

  Com a causa de l'aforament de la piscina, mirant pel bon funcionament de la instal·lació, i amb l'objectiu de garantir la seguretat de totes les veïnes i veïns, Oliveros ha explicat que «enguany ens veiem en l'obligació de limitar la venda d'abonaments». La reserva i retirada dels mateixos es realitzarà del 4 al 15 de juny en les oficines del poliesportiu, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dilluns i dimecres de 16:30 a 18:30 h.

  Per a la retirada dels abonaments, almenys la persona titular haurà d'estar empadronada a Godella i haurà de dirigir-se personalment a les oficines del poliesportiu a retirar el document. L'abonament serà emplenat en oficines.

  Només es podrà reservar un abonament per persona empadronada i aquests seran vàlids únicament per a la temporada en curs. No obstant açò, els qui disposen d'abonaments d'anys anteriors podran utilitzar-los fins a la fi de la campanya 2018. La resta d' abonaments es posarà a la venda des del dia 18 de juny fins a finalitzar existències. Els col·legis, clubs i entitats hauran de contactar amb les oficines del poliesportiu per a rebre informació.

  ocultar
  La piscina d’estiu obrirà el 15 de juny amb limitació d’abonaments per garantir la seguretat
  Pujar