29 de novembre de 2020 29/11/20

Pactem Nord impartirà una formació per a persones emprenedores el 22 de març a Godella

    El Consorci Pactem Nord ha programat per a aquest mes de març dos sessions de formació dirigides a persones emprenedores residents o que vagen a desenvolupar el seu projecte de negoci en l’Horta Nord. La primera sessió se celebrarà en Godella divendres 22 de març i la segona, en Burjassot divendres 29 de març.

    En la primera sessió se’ls ensenyarà a dissenyar el seu pla d’empresa i de màrqueting, i també s’abordaran qüestions com la gestió empresarial responsable, les formes jurídiques i els tràmits d’obertura. En la segona sessió es tractaran aspectes com la gestió fiscal, ajudes i subvencions, i el pla econòmic i financer.

    D’altra banda, l’àrea de creació d’empreses del Consorci Pactem Nord va tancar l’any 2018 amb el suport a la creació d’un total de 41 empreses, de les quals 25 han estat liderades per dones i 16 per homes. Per sectors, destacar que el sector líder continua estant el comerç de proximitat, que representa el 22% del total, tot i que segueix la tendència descendent dels últims anys. En aquest programa d’atenció a persones emprenedores es van atendre en 2018 un total de 293 persones (164 dones i 129 homes). En relació a la formació impartida, es van realitzar 12 accions de formació en les quals han participat 141 persones (59 dones i 70 homes).

    Com a novetat, cal assenyalar que des de l’any passat Pactem Nord és Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) de la xarxa CIRCE, possibilitant la tramitació d’altes d’empresa de forma ràpida i gratuïta.

    Pujar