elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert fins el 8 de juny el termini per sol·licitar 'La Dipu te Beca 2018'

Obert fins el 8 de juny el termini per sol·licitar 'La Dipu te Beca 2018'

  Fins el proper divendres 8 de juny està obert el termini d'inscripció per al programa 'La Dipu te beca 2018' a l'Ajuntament de Godella.

  Aquelles persones interessades poden descarregar tota la informació necessària a l'apartat d'AODL de la web municipal (www.godella.es/va/aodl/content/beques), on trobaran les bases de la convocatòria, l'imprès de sol·licitud i l'annexa d'autobarem. Aquests dos darrers documents s'hauran de presentar per registre d'entrada a l'Ajuntament de Godella. L'horari dels dilluns i els dijous és ininterromput des de les 08.30 fins les 17.30 hores. La resta de dies -dimarts, dimecres i divendres-, l'horari serà de 09.00 a 14.00 hores.

  És important recordar que, en cas de presentar-se la documentació per correu o a través d'un altre registre d'entrada diferent al de l'Ajuntament de Godella, els sol·licitants hauran d'enviar també tota la documentació degudament escanejada al correu adl@godella.es amb la finalitat d'incloure'ls als llistats provisionals abans de la data de finalització del termini.

  Després de la publicació dels llistats definitius, les persones admeses hauran d'entregar la documentació requerida (DNI, número de compte bancari i NUSS). A partir de l'1 de juliol i fins el 31 d'agost es realitzarà el període de pràctiques, dotat amb 500€ bruts de remuneració mensual.

  Per tal d'accedir a aquestes beques s'ha de ser major de 18 anys i haver estat matriculat aquest curs a un grau universitari, màster o cicle formatiu mitjà o superior. Les àrees de l'Ajuntament que sol·liciten becaris es poden consultar a les bases de la convocatòria, i van des de comunicació fins a medi ambient, passant per esports, informàtica o igualtat, entre d'altres.

  Pujar