28 de novembre de 2020 28/11/20

El mercat extraordinari de Godella represa la seua activitat el 29 de maig

El mercat extraordinari de Godella represa la seua activitat el 29 de maig - (foto 1)

  Després de quasi dos mesos tancat, el mercat extraordinari de Godella reprendrà la seua activitat el pròxim 29 de maig al carrer Tenor Alonso, reduint el seu espai, i amb les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

  L'Ajuntament de Godella està preparant les mesures de seguretat i higiene per a la reobertura del tradicional mercat ambulant dels divendres, que mantindrà el seu horari habitual, de 8.30 a 13.30 hores.

  Una de les mesures que ha decidit el consistori ha sigut reduir al 25% el nombre de llocs, mantenint els d'alimentació.

  La Regidora de Comerç, Teresa Bueso, assegura que s'està fent un esforç per a complir amb la normativa i amb les mesures de seguretat. “Hem reduït el nombre de llocs per a garantir la distància permesa entre els llocs, i els usuaris. També limitarem el seu aforament. Estem en contacte amb tots els llocs per a concretar totes les mesures necessàries, tant d'higiene com de distància”, explica la regidora.

  A més, es reduirà l'espai del mercat, de manera que els llocs se situaran en el tram que va des del carrer Lauri Volpi al carrer Ademuz i s'habilitaran dues entrades i eixides, una des del carrer Tenor Alonso creue amb Lauri Volpi i l'altra al carrer Tenor Alonso travesse amb carrer Ademuz.

  Per tant, el recinte del mercat estarà delimitat, es controlarà la seua entrada, i l'aforament serà limitat, per a garantir el distanciament social i la seguretat dels comerciants i clients, que hauran de guardar les corresponents distàncies de seguretat.

  A més, els llocs hauran de ser degudament desinfectats i netejats amb freqüència, i disposaran de dispositius per a residus, i bosses estanques.

  Pujar