21 de novembre de 2019 21/11/19

L’EPLA guanya el campionat d’Espanya de Cross Escolar ISF

L’EPLA guanya el campionat d’Espanya de Cross Escolar ISF - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’EPLA guanya el campionat d’Espanya de Cross Escolar ISF - (foto 2)

  L'EPLA de Godella va guanyar el darrer diumenge, 21 de gener, el XXIII Cross de Leganés, que fou utilitzat pel Consell Superior d'Esports com a Campionat d'Espanya Escolar. Aquesta victòria suposa una plaça per a representar a Espanya en el Campionat del Món de Cross Escolar ISF (International School Federation), que es disputarà en París del 2 al 7 de gener.

  El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Godella, Fernando Oliveros, ha transmet, en nom de tota la corporació, la felicitació tant a l'entrenador Eduardo L. Gómez com als atletes guanyadors. L'expedició godellenca estava formada pels corredors Arturo Giménez (que acabà en 3a posició), Pablo Drees (6è), Babil Asturz (16è), Antonio Aparicio, Víctor Llorens i Miguel Rodríguez.

  Els xics de l'EPA aconseguiren imposar-se a l'IES Tegueste de Canàries, que quedaren segons, i al Centre de Tecnificació de Catalunya, que foren tercers. El col·legi Base de Madrid, un dels altres favorits, es va quedar fora del podi en una competició en que participaren uns 200 corredors de tota Espanya.

  Eduardo L. Gómez, entrenador de l'equip i ex alumne del col·legi, ha destacat que el fet que quatre dels atletes ja competien al club de Godella ha estat un punt de partida força favorable. «A nivell col·lectiu férem un gran treball tàctic, i això fou el que finalment ens va permetre trencar la cursa i guanyar el campionat», ha comentat. Gómez també ha volgut agrair el suport i la implicació de la direcció de l'EPA en aquesta cita.

  ocultar
  L’EPLA guanya el campionat d’Espanya de Cross Escolar ISF
  Pujar