21 de novembre de 2019 21/11/19

L'Ecoparc mòbil de l'EMTRE visita de nou Godella del 25 al 27 d'octubre

L'Ecoparc mòbil de l'EMTRE visita de nou Godella del 25 al 27 d'octubre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ecoparc mòbil de l'EMTRE visita de nou Godella del 25 al 27 d'octubre - (foto 2)

  L'ECOPARC MÒBIL de l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) visitarà de nou Godella els pròxims dies 25, 26 i 27 d'octubre de 2018. Es tracta d'un camió habilitat per a la recollida gratuïta d'aquells residus d'origen domèstic que, per la seua naturalesa, no han de ser dipositats als contenidors convencionals. Aquesta és la segona visita de l'EMTRE per a facilitar la recollida dels residus especials en aquells pobles que, com Godella, no disposen d'un ecoparc fix i en els quals no és la seua viable la seua implantació a curt termini.

  El regidor de l'àrea de Medi Ambient, Fernando Oliveros, «valora molt positivament aquesta iniciativa de l'EMTRE , per a facilitar a les veïnes i veïns el correcte tractament dels residus, per als quals no existeixen contenidors específics en la vía pública».

  Aquest ECOPARC MÒBIL s'instal·larà al C/ Ramon i Cajal (just front el poliesportiu) i estarà obert els dies 25 i 26 d'octubre, en horari de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i el dissabte 27 d'octubre de 10 a 13 h.

  Es recorda a les veïnes i veïns de Godella que podran dipositar piles alcalines i de botó, radiografies, termòmetres, càpsules de café, aerosols, oli de motor i de cuina, xicotets aparells electrònics, tubs fluorescents, cartutxos d'impressora, bateries, tòners, joguets elèctrics, trastos de xicotet volum, pintures, dissolvents, DVD/CD, telèfons mòbils i carregadors, roba i sabates, pantalles de plasma o LCD, cintes magnètiques, etc.

  En canvi, no s'admetran residus voluminosos ni enderrocs (que s'hauran de gestionar als ecoparcs fixos), residus orgànics domiciliaris, pneumàtics, residus infecciosos, medicaments, residus radioactius, materials amb fibra de vidre ni materials amb fibrociment.

  ocultar
  L'Ecoparc mòbil de l'EMTRE visita de nou Godella del 25 al 27 d'octubre
  Pujar