21 de setembre de 2020 21/9/20

L’associació d’horts municipals La Coscollosa celebra la primavera amb un dinar de germanor

L’associació d’horts municipals La Coscollosa celebra la primavera amb un dinar de germanor - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’associació d’horts municipals La Coscollosa celebra la primavera amb un dinar de germanor - (foto 2)
  L’associació d’horts municipals La Coscollosa celebra la primavera amb un dinar de germanor - (foto 3)

  Les persones usuàries de l’associació d’horts municipals La Coscollosa es van reunir el darrer dissabte, junt a l’antic escorxador de Godella, per celebrar l’arribada de la primavera amb un dinar de germanor.

  L’èxit de la convocatòria va ser total, malgrat l’amenaça de pluja. Els assistents tingueren l’oportunitat de degustar una fideuà i amanides amb productes dels horts. El president de l’associació, Vicente Viñals, es va mostrar «molt satisfet» per la participació en este acte, que va presentar una gran ambient de col·laboració i unitat entre totes les persones que formen l’associació.

  Els horts municipals de La Coscollosa són una iniciativa de l’Ajuntament de Godella que té com a objectius promocionar i difondre l’agricultura com a ferramenta de coneixement i respecte del medi local i global, posar en valor el saber de l’agricultura tradicional i l’agricultura ecològica, promocionar els valors i les pràctiques que afavorisquen el contacte, l’intercanvi i la convivència intergeneracional, i apropar al veïnat de Godella la possibilitat de conrear els seus propis aliments i mantindre l’ús agrícola tradicional als terrenys de l’horta que envolta el municipi.

  Pujar