17 de novembre de 2019 17/11/19

L'alcaldessa de Godella acudeix a les Jornades Internacionals d'Alimentació Sostenible a Bilbao

L'alcaldessa de Godella acudeix a les Jornades Internacionals d'Alimentació Sostenible a Bilbao - (foto 1)

  L'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, ha participat en la primera edició de les Jornades Internacionals d'Alimentació Escolar Sana i Sostenible, que s'han celebrat del 2 al 4 d'octubre a Bilbao.

  Sanchis, que també dirigeix la Regidoria d'Agricultura, ha recaptat informació molt important i d'interésdurantaquesta cita, ja que s'hatractat en profunditat el tema de l'alimentació sostenible en l'àmbit escolar.

  Durant les jornades, s'haplantejat la necessitat que les administracions públiques promoguen una alimentació sana i sostenible. Així, a través de les experiències de les polítiques públiques s'han mostrat accions que s'estan duent a terme i propostes per a millorar en l'àmbit de l'alimentació escolar des dels organismes públics. A més, s'ha aprofundit en el paper dels agents socials i els pedagogs en aquesta alimentació.

  L'alcaldessa de Godella ha expressat la seua satisfacció per participar en aquestes jornades,ja que han sigutmoltútils per a “intercanviar experiències sobre l'alimentació escolar sana i sostenible”.

  “És important acudir a aquestes iniciatives, ja que s'aprofundeix en temes importants per a la societat i s'ofereixen propostes que poden, desprésd'un estudi detallat, aplicar-se als nostres menjadors”, ha continuat la primera edil.

  ocultar
  L'alcaldessa de Godella acudeix a les Jornades Internacionals d'Alimentació Sostenible a Bilbao
  Pujar