22 de novembre de 2019 22/11/19

L’Ajuntament proposa una nova regulació per a subvencionar els comerços que promocionen l’ús del valencià

L’Ajuntament proposa una nova regulació per a subvencionar els comerços que promocionen l’ús del valencià - (foto 1)

  La regidoria de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Godella ha redactat unes noves bases reguladores per a la convocatòria de subvencions en règim de concurrència competitiva a comerços i empreses del poble per a la promoció de la llengua.

  L’objectiu d’aquesta nova normativa és, tal i com ha explicat la responsable de l’àrea, Paquita Mocholí, «anar un pas més enllà, i no només promocionar el valencià mitjançant la retolació exterior dels comerços, sinó també la retolació interior de les pròpies empreses i tota la seua política de publicitat i marxandatge».

  La partida corresponent a aquesta subvenció està dotada amb un import de 1.500€, i aquelles empreses, comerços, professionals o autònoms de Godella que vulguen sol·licitar l’ajuda ho hauran de fer abans del 15 de setembre, sempre i quan complisquen els requisits estipulats en les bases reguladores.

  Es concediran ajudes del 30% del cost de l’activitat de cada empresa o comerç, amb un màxim de 300€. Aquesta subvenció es concedirà per a la retolació fixa exterior, interior o de vehicles, l’etiquetat de productes, la publicitat, el marxandatge i els llocs web i blogs.

  ocultar
  L’Ajuntament proposa una nova regulació per a subvencionar els comerços que promocionen l’ús del valencià
  Pujar