elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament rep a Miguel Ángel Sánchez per desitjar-li sort abans de la seua expedició al Kilimanjaro

L’Ajuntament rep a Miguel Ángel Sánchez per desitjar-li sort abans de la seua expedició al Kilimanjaro

    La vida de Miguel Ángel Sánchez Sada ha estat sempre lligada a l’aventura. Este jove veí de Godella ha bussejat amb el tauró blanc, ha pujat a l’Aneto i ha fet surf envoltat de foques. Ara es prepara per a, el proper dilluns 12 d’agost, afrontar el repte més ambiciós de la seua vida: pujar el Kilimanjaro.

    L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, el regidor d’Esports, Fernando Oliveros, i la regidora de Joventut, Tatiana Prades, han rebut este matí a Miguel Ángel Sánchez a l’Ajuntament per lliurar-li l’escut del poble i desitjar-li molta sort en esta nova aventura que es preveu que dure una setmana fins que, sobre el 18 o 19 d’agost, corone la cima d’este gegant de Tanzània.

    Miguel Ángel, que estarà acompanyat per altres tres joves de Bétera, ha explicat que prendran una de les rutes més llargues, per pujar a poc a poc i tindre l’oportunitat d’aclimatar-se a les extremes condicions de la muntanya, per l’altitud i la temperatura, que en la cima pot arribar fins als -20ºC.

    Este jove aventurer treballa com area manager en una empresa farmacèutica, un treball que li ha permès viatjar per tot el món i escalar muntanyes com l’Aneto (2.300 metres) o un volcà en la Patagonia (2.800 metres). El Kilimanjaro (5.900 metres) serà la cima més alta fins a la data, però no serà l’última. Miguel Ángel ja pensa en el seu proper repte: l’Aconcagua, en Argentina (6.700 metres).

    Pujar