elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Godella reitera el seu compromís per a solucionar els problemes amb la piscina coberta amb la màxima celeritat

  L'Ajuntament de Godella desitja reiterar el seu compromís per a solucionar els problemes amb la piscina coberta municipal amb la màxima celeritat perquè la ciutadania i els clubs del municipi puguen fer ús d'ella amb normalitat en el menor temps possible.

  Davant les protestes suscitades pel tancament del recinte esportiu, el Consistori està treballant des de fa mesos per a resoldre el contracte de serveis amb l'últim adjudicatari de la piscina i així tramitar la nova concessió que permetria recuperar l'ús normal de la instal·lació.

  En l'actualitat, s'està tramitant el procés de reversió de l'anterior contracte i s'espera que en les pròximes setmanes es faça efectiu. No obstant això, els tràmits legals, així com les diferents deficiències trobades en les instal·lacions, fan que este assumpte es dilate en el temps, ja que depén de diferents certificacions de professionals independents.

  No en va, el Consistori informa que el divendres, 14 de maig, mantindrà una reunió amb els representants del Club Nou Godella Natació per a anar de la mà en els següents passos i trobar solucions a curt termini perquè els seus esportistes tinguen un lloc on continuar desenvolupant la seua activitat.

  Teresa Bueso, regidora de Contractació de Godella, ha manifestat la seua intenció de donar resposta a les peticions de la ciutadania: “Estem fent tot el que està a les nostres mans per a accelerar el procés de reversió de l'últim contracte de la piscina i així començar un nou cicle. No obstant això, és un procés complicat, ja que hem d'assegurar-nos que les instal·lacions, entre altres assumptes, estiguen en perfecte estat per a tornar a practicar allí l'activitat esportiva amb seguretat”.

  “Estem explorant diferents possibilitats per a donar solució a la ciutadania i a l'entitat esportiva afectada perquè sabem que necessiten una piscina on poder desenvolupar la seua activitat. En la reunió del divendres, traslladarem les nostres intencions al Club Nou Godella Natació perquè sàpien tots els detalls”, ha continuat la regidora.

  Finalment, Fernando Oliveros, regidor responsable de l'àrea d'Esports, també ha destacat “el tracte directe i continu” amb els màxims responsables del Club Nou Godella per a “solucionar este problema com més prompte millor”.

  “Sabem que el club necessita unes instal·lacions per a seguir amb la seua activitat esportiva i estem treballant perquè així siga, esperem poder anunciar bones notícies en pròximes dates”, ha agregat Oliveros, qui també assistirà a la reunió amb la directiva del club de natació del divendres.

  Pujar