elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Godella planteja alternatives perquè el Club Nou Godella Natació comence la temporada en l'aigua

L'Ajuntament de Godella planteja alternatives perquè el Club Nou Godella Natació comence la temporada en l'aigua
  • El Club Nou Godella Natació i el Consistori tornaran a reunir-se en 15 dies per a valorar els avanços que es produïsquen

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Godella planteja alternatives perquè el Club Nou Godella Natació comence la temporada en l'aigua - (foto 2)
L'Ajuntament de Godella planteja alternatives perquè el Club Nou Godella Natació comence la temporada en l'aigua - (foto 3)

L'Ajuntament de Godella ha plantejat alternatives reals perquè el Club Nou Godella Natació comence el pròxim 1 de setembre la temporada en l'aigua en diferents instal·lacions de la ciutat de València.

Teresa Bueso, regidora de Contractació de Godella, ha assegurat a l'entitat esportiva que ha acordat amb la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana que els seus esportistes puguen practicar la seua activitat en les instal·lacions aquàtiques de Benimamet i La Petxina de la ciutat de València.

Així mateix, la regidora ha mostrat la voluntat d'augmentar la subvenció destinada al Club Nou Godella Natació per a ajudar a afrontar els pagaments perquè els diferents esportistes de les seccions del club puguen realitzar el seu esport en les piscines de Benimamet i La Petxina en la nova temporada fins que es torne a obrir la piscina coberta de Godella.

D'altra banda, el Club Nou Godella Natació ha proposat diferents alternatives perquè la gestió de les instal·lacions, després de l'eixida de l'anterior empresa adjudicatària, siga eficient tant per a la ciutadania com per a la pròpia entitat.

Tant Teresa Bueso com Fernando Oliveros s'han compromés de nou a continuar explorant noves alternatives de gestió de la instal·lació i a estudiar les diferents propostes presentades durant la reunió pel Club Nou Godella Natació.

Tant els representants del Consistori com del Club Nou Godella Natació s'han emplaçat a mantindre noves reunions en les pròximes setmanes per a continuar avançant i donar solucions perquè la piscina coberta municipal oferisca el seu servei en el menor temps possible.

Pujar