20 de novembre de 2019 20/11/19

L’Ajuntament de Godella organitza un concurs de disseny de samarretes per a les festes patronals

L’Ajuntament de Godella organitza un concurs de disseny de samarretes per a les festes patronals - (foto 1)

  La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Godella organitza per primera vegada un concurs de disseny de samarretes per a les festes patronals. Les penyes, clavaries i confraries que pertanyen a la Junta Local de Godella participaran a este concurs que premiarà amb 350€ el millor disseny.

  El termini està obert des del 21 de juny fins el 2 de juliol, tots dos inclosos. Es tracta, segons ha explicat la regidora de l’àrea, Tatiana Prades, de «fomentar la igualtat i la lluita contra el sexista amb missatges integradors i originals a les samarretes».

  Les sol·licituds hauran de presentar-se per registre d’entrada en l’oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Godella o a través de la seu electrònica (https://sede.godella.es/).

  El jurat, que es reunirà el dia 9 de juliol, haurà de triar el guanyador seguint els criteris de creativitat, harmonia cromàtica i equilibri, i representativitat de les festes tradicionals de Godella. El veredicte es farà públic el 18 d’agost, abans del començament de la festa de les paelles populars.

  ocultar
  L’Ajuntament de Godella organitza un concurs de disseny de samarretes per a les festes patronals
  Pujar