26 de maig de 2020 26/5/20

L'Ajuntament de Godella declara en ple l'emergència climàtica

    El ple del passat mes de gener va aprovar la moció presentada pel grup de govern per a declarar l'emergència climàtica a Godella amb el suport de totes les forces polítiques, excepte de Unides Podem EU, que es va abstindre.

    D'aquesta forma, la regidora de Medi Ambient, Natalia Garrido, va afirmar que l'Ajuntament de Godella es compromet a prendre les mesures necessàries per a intentar detindre el canvi climàtic. “El model socioeconòmic actual ha generat un canvi climàtic en el qual Espanya és molt vulnerable, ja que és un punt calent. Així, ens plantegem centrar els objectius en el consumidor, de manera que puguem establir un pla d'habitatge sostenible i un nou pla general d'urbanisme i mobilitat. A més, volem impulsar la reducció d'emissions, apostar per les energies renovables, i adoptar mesures d'adaptació al canvi climàtic”, va concloure Garrit.

    El Partit Popular va proposar mesures com el canvi de l'autobús municipal, i establir més punts de càrrega per als vehicles elèctrics.

    La representant de Unides Podem EU, Irene Ferré, va instar al govern a concretar mesures que es reflectisquen en acords reals, fet que va representar en una esmena, que va ser rebutjada amb els vots en contra de Comprimís i el Partit Socialista, i l'abstenció del Partit Popular i Ciutadans.

    Pujar