20 de gener de 2021 20/1/21

Del 28 al 30 de juny, la imatge peregrina de la Mare de Déu dels Desemparats visita Godella

Del 28 al 30 de juny, la imatge peregrina de la Mare de Déu dels Desemparats visita Godella - (foto 1)

    Godella rebrà, entre el 28 i el 30 de juny, la visita de la imatge  pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats de València. En torn a este esdeveniment es celebraran distints actes en el municipi.

    El divendres 28 de juny, a partir de les 19 h, es rebrà a la peregrina, amb un passa carrer que començarà en el carrer Major i arribarà fins l’Ermita del Salvador, passant pel teatret de Don Francisco, el carrer Abadia, l’església de Sant Bertomeu (on tindrà lloc l’encontre amb el Crist de la Pau), Salvador Giner, Santa Magdalena Sofia, Carmelites, Major i Peset Aleixandre. Un cop en l’ermita, sobre les 21 h, tindrà lloc una dansà a la Verge, amb la col·laboració del grup de danses El Poblet.

    El dissabte 29 es realitzarà una ofrena floral i recollida d’aliments per a Càrites, a partir de les 19 h, des de la plaça Comunitat Valenciana fins l’Ermita del Salvador. Allí, a les 20 h, tindrà lloc la processó amb el següent recorregut: carrers Paterna, Santa Bàrbara, Montcada, Cervantes, Sant Blai, Sant Antoni, Sant Francesc, Peset Aleixandre, Carmelites.

    Per últim, el diumenge 30 de juny a les 8 h es celebrarà el rosari de l’aurora fins el cementeri. El recorregut serà el següent: Carmelites, Peset Aleixandre, Sant Blai, Sant Bertomeu, Victòria, fundació Maides, plaça Diputació, ctra. Rocafort, Pensament, ctra. Bétera, cementeri. A continuació es visitarà l’Ermita de Campolivar i la residència La Saleta. I a les 18 h, tindrà lloc la missa de campanya en l’ermita del Salvador per tancar esta agenda amb motiu de la visita de la Mare de Déu dels Desemparats de València.

    Pujar