elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella viurà “El Nadal Familiar” amb multitud d'esdeveniments per a tots els públics

  La localitat de Godella viurà un Nadal replet d'esdeveniments i activitats per a tots els públics. Joves, xiquets i xiquetes o adults. Tota la ciutadania gaudirà d'unes setmanes en les què l'esperit nadalenc inundarà la localitat de l'Horta Nord gràcies a la programació “El Nadal Familiar”, promoguda per l'Ajuntament.

  Les activitats començaran demà, 19 de desembre, amb l'espectacle “La Bella i la Bèstia”, orientada al públic infantil. El Teatre Capitolio a partir de les 18 hores viurà la representació d'este clàssic. Mentrestant, un dia més tard, serà el torn de l'Orquestra Casino Musical a partir de les 12 hores també en el Teatre Capitolio.

  Una setmana més tard arribaran noves activitats per a les xiquetes i xiquets de Godella. De nou, el Teatre Capitolio acollirà els espectacles “La Colla en Ruta”, el 27 de desembre a les 17.30 hores, i “La rateta titelles”, el 28 de desembre a les 18 hores.

  Finalment, ja en any nou, les activitats s'orientaran a celebrar l'arribada dels Reis Mags d'Orient. El concert de PopCorn, el 2 de gener, a partir de les 12 hores en l'Ermita Salvador serà la primera activitat planificada per a l'any 2021.

  Finalment, Villa Teresita reunirà les persones més xicotetes de la casa perquè puguen entregar les cartes als Reis Mags d'Orient. Serà el 3 de gener a les 18 hores.

  Com a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19, totes les activitats programades s'han fet pensant en la seguretat dels assistents.

  Tatiana Prades, regidora de Cultura de Godella, ha explicat la importància d'esta programació: “El Nadal Familiar és una aposta per activitats en les què tota la família gaudisca. Hem buscat uns espectacles que facen passar un bon rato a les persones de Godella durant el Nadal”.

  “Malgrat tot el que estem vivint amb la crisi sanitària de la COVID-19 la nostra intenció és tractar de fer arribar l'esperit nadalenc a totes les llars del nostre poble. Hem fet un esforç per a adaptar totes les activitats als protocols que ens dicten les autoritats sanitàries perquè, com sempre, siguen activitats segures per a totes les persones que assistisquen”, ha agregat la regidora.

  Pujar