elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella s'adhereix al programa de formació en línia Aula Mentor

Godella s'adhereix al programa de formació en línia Aula Mentor
  • Aula Mentor ofereix un extens catàleg de cursos per a la formació de la ciutadania

L'Ajuntament de Godella ha signat un conveni amb el Ministeri d'Educació per a ser seu del programa de formació en línia Aula Mentor, que ofereix un extens catàleg de cursos amb els quals ampliar les competències personals i professionals dels participants.

Este programa, dirigit a persones adultes majors de 18 anys, és una iniciativa promoguda pel Ministeri d'Educació i Formació Professional en col·laboració amb altres institucions que ofereix formació telemàtica no reglada, flexible i amb tutorització personalitzada.

El Centre Cultural Xicaranda serà la seu d'este programa a Godella, ja que encara que la formació és en línia, els exàmens finals de cada curs sí que es fan de manera presencial.

Teresa Bueso, alcaldessa de Godella i responsable de l'àrea d'Educació, ha destacat la importància del programa Aula Mentor per a la ciutadania: “Esta iniciativa és una gran notícia per a Godella i la seua ciutadania, ja que permetrà que es realitzen una àmplia varietat de cursos que milloraran les seues competències personals i professionals”.

“En este moment és molt important que estes formacions es puguen fer de manera en línia, ja que faciliten la tasca a les persones inscrites. Des de l'àrea d'Educació continuem treballant per a donar els millors serveis als veïns i veïnes de Godella i que puguen continuar formant-se segons les seues preferències”, ha agregat Bueso.

Pujar