20 de novembre de 2019 20/11/19

Godella i Rocafort organitzen les primeres jornades ‘Escola i Família, Educant per la Igualtat’

  Les regidories d'Igualtat i Educació de Godella i Rocafort –dirigides per Teresa Bueso i Sonsoles Giner respectivament- han organitzat per als dies 25 i 26 de setembre les primeres jornades 'Escola i Família, Educant per la Igualtat', que es celebrarà a la Casa de la Cultura de Rocafort (c/ Major, 15) en horari de 16 a 20 h.

  Les inscripcions estan obertes tant per a la comunitat docent com per al públic en general. En el primer cas, hauran de formalitzar la inscripció a través del Cefire de Sagunt. En el segon, es poden apuntar a través del correu igualdad@rocafort.es, o bé personant-se a la Casa de la Cultura de Rocafort o al centre cultural Xicranda de Godella. Les inscripcions estan obertes de l'1 al 20 de setembre.

  Pel que fa al contingut de les jornades, les regidores d'estes àrees d'un i altre poble –Teresa Bueso i Sonsoles Giner- s'encarregaran d'inaugurar i presentar les jornades juntament amb Encarna Cuenca i Carrión, presidenta del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana.

  Després tindrà lloc la ponència 'La igualtat també s'aprèn', a càrrec d'Elena Simón Rodríguez, formadora feminista, analista de gènere i escriptora; i més tard la taula d'experiències de coordinadors/es d'Igualtat i convivència (CIC) dels centres educatius de la zona: CEIP Sant Sebastià de Rocafort, Koynos Cooperativa Valenciana, CEIP Barranquet de Godella, IES Comarcal de Burjassot i CEIP Cervantes de Godella.

  La segona sessió s'obrirà amb la ponència 'Noves masculinitats igualitàries', de Joan Sanfélix Albelda, sociòleg i professor associat de l'UJI. Després tindrà lloc la taula d'experiències en què participaran Jorge Fuentes –professor de l'IES Alameda d'Utiel i professor associat de la Facultat de Magisteri de la UV-, Noemi Soriano –treballadora social i responsable de l'àrea de dona i igualtat de gènere a Plena Inclusió CV- i Guillem Montoro López –agent d'igualtat i activista pels drets LGTB.

  Per últim, cal afegir que es disposarà un servei de ludoteca per als menors, que cal sol·licitar-lo junt amb la inscripció.

  ocultar
  Godella i Rocafort organitzen les primeres jornades ‘Escola i Família, Educant per la Igualtat’
  Pujar