elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella reconeixerà els mèrits dels seus esportistes en una nova Gala de l'Esport

Godella reconeixerà els mèrits dels seus esportistes en una nova Gala de l'Esport
  • L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 27 de setembre en el Teatre Capitoli

La localitat de Godella reconeixerà l'esforç dels seus esportistes i clubs en la quarta edició de la Gala de l'Esport, que tindrà lloc divendres que ve 27 de setembre a les 19 hores Godella en el Teatre Capitoli.

Els esportistes que seran guardonats representen a Godella amb els colors del Natació Godella, Club d’Atletisme A les Nou, Club Pilota Godella, Club Ciclista El Cantonet, Club Esportiu Sagrat Cor, CB L'Horta Godella, Godella Club Futbol i Club de Karate Kenkyo. A més, hi haurà dos esments especials.

Esportistes, clubs i els equips de les escoles municipals veuran recompensats els seus esforços durant la temporada amb els premis a la seua trajectòria i al treball realitzat.

El Regidor d'Esports, Fernando Oliveros, ha explicat la importància d'aquest esdeveniment perquè posa en relleu els assoliments de clubs i esportistes durant tot un any: “És un esdeveniment molt destacat per a nosaltres, ja que creiem que és molt important reconéixer els triomfs dels nostres esportistes que li donen al nostre poble un impacte en l'àmbit nacional i, fins i tot, internacional”

L'entrada serà lliure fins a completar aforament.

Pujar