elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella reconeix a més d’un centenar d’esportistes a la III Gala de l’Esport

Godella reconeix a més d’un centenar d’esportistes a la III Gala de l’Esport
  MÉS FOTOS
  Godella reconeix a més d’un centenar d’esportistes a la III Gala de l’Esport - (foto 2)
  Godella reconeix a més d’un centenar d’esportistes a la III Gala de l’Esport - (foto 3)
  Godella reconeix a més d’un centenar d’esportistes a la III Gala de l’Esport - (foto 4)

  El darrer divendres 14 de setembre, el teatre Capitolio es va omplir per celebrar la tercera Gala de l'Esport de Godella, un acte en què més d'un centenar d'esportistes van rebre un merescut reconeixement pels seus èxits durant la darrera temporada i la seua carrera.

  El regidor d'Esports, Fernando Oliveros, l'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, el regidor de Benestar Social, Salvador Soler, i la diputada d'Esports, Isabel Garcia van felicitar tots els esportistes i els seus clubs i els van lliurar els respectius trofeus.

  El periodista Pau Molins va conduir la gala i va citar a l'escenari als representants de les distintes entitats esportives del poble, que foren els encarregats de presentar els premiats: Beatriz Aleixandre i Tony Hernández (Club Atletisme A les Nou); Sonia Pereira Villalobos, Jorge García Vernetta i Marta Ten Quilis (Club Karate Kenkyo); aleví A de futbol sala, infantil A de futbol sala, cadet femení de bàsquet i Salvador Zamorano Insa de karate (Club Esportiu Sagrat Cor); junior femení A i Units (Club Bàsquet l'Horta Godella); aleví Cervantes (escola municipal de bàsquet Godella); José M. Lacueva Ferrer, Luís M. Bueno Domínguez, Gregorio Zamora Villaseñor (Penya Ciclista Cantonet); equip femení (Godella CF); Andrea Lucas Calatayud de natació, Nacho Gil Delgado de natació adaptada, Julia Bernabeu Baixauli i Natalia Andrés Alonso de natació artística, i l'equip femení juvenil de la secció de waterpolo (Club Natació Godella); i el grup de dones del Club de Pilota Valenciana.

  Per últim, hi hagué un reconeixement especial a l'equip de cross escolar de l'EPLA, guanyadors del campionat d'Espanya i que participaren amb notable èxit al campionat del Món a París.

   

  Pujar