elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella presenta la programació del 25-N 'Tot un poble contra la violència masclista'

Godella presenta la programació del 25-N 'Tot un poble contra la violència masclista'

    L'Ajuntament de Godella presenta la programació amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere (25 de novembre) amb el lema 'Tot un poble contra la violència de Gènere'. La regidora d'Igualtat, Teresa Bueso, destaca que "enguany s'ha tirat avant una programació interdisciplinar, ja que es faran activitats reivnidicatives vehiculades a través de la literatura, el teatre, la pintura i la música... Totes elles s'han adaptat a la situació sanitària", assegura Bueso. A més adverteix que en el consistori estaran molt pendents de l'evolució de les dades de la pandèmia, per prendre mesures addicionals en l'organització dels esdeveniments si és necessari.

    Començant amb la programació, el dia 19 de novembre es presentarà l'obra 'Parint versos' de Mariàngels Marqueño Rozalén, a les 20 hores al Teatre Capitolio. En els matins dels dies 23 i 24 es pintarà un mural reivindicatiu al Poliesportiu, en una activitat a càrrec de Cuca Balaguer i organitzada per l'associació A Cada Lluna, en la qual participaran centres educatius del municipi. El dimarts 24 de novembre serà el torn del Taller de teatre de l'Escola d'Adults de Godella, que representaran 'Les veus de Blanche', una adaptació de l'obra 'Un tramvia anomenat desig' de Tennessee Williams. L'acte institucional se celebrarà el 25 de novembre a les 12 hores a la porta de l'Ajuntament, mentre que les activitats es tancaran amb un concert de Maluks, que tindrà lloc el dia 27 de novembre a les 20 hores al teatre Capitolio.

    La regidora d’Igualtat, Teresa Bueso, destaca que enguany es presenta una completa programació, tot i que hi ha moltes dificultats i fins a última hora hauran d'estar pendents de la situació sanitària per prendre decisions que salvaguarden la seguretat de les persones. "El compromís de l’Ajuntament amb este tema és implacable. La lluita contra la violència de gènere i la desigualtat entre dones i homes són eixos centrals de la nostra activitat política", assegura Bueso, qui convida a tot el món a participar en les activitats amb molta prudència, respectant les normes i reservant entrades en el cas d'esdeveniments amb aforament.

    Pujar