18 de gener de 2021 18/1/21

Godella presenta la nova edició del Godejam Grafiti

Godella presenta la nova edició del Godejam Grafiti - (foto 1)
  • Godella presentarà el pròxim 24 de gener a les 20 hores en el Centre d'Art Vila Eugenia la nova edició del festival d'art i cultura urbana que se celebrarà el mes vinent de maig.

Elrond, Xemayo, Keoni, Krome2, Mawe, Sink, Groller, Danklabara, Nauni, Nemo LKA, Kaser, Lezzart o Malakkai són alguns dels artistes confirmats a participar en la que és ja la cinquena edició d'un festival que s'ha convertit en un referent de la cultura i l'art urbà.

Godejam, que complirà al maig cinc anys, ha congregat en el municipi a grans noms d'aquesta disciplina urbana, que utilitzen el grafiti com a expressió artística, a ritme de hip-hop i break danse.

La iniciativa, que va nàixer de la mà de Xema González amb l'objectiu de descontextualizar l'art i portar-lo al carrer per a acostar-lo a la gent jove, dóna visibilitat a aquesta mena d'expressions artístiques menys convencionals però de gran valor estètic.

A més, es presentarà el llibre “València en Grafitis”, de Diego López Giménez, que recull alguns dels noms més representatius del grafiti i art urbà, així com els esdeveniments més importants d'aquesta disciplina artística, entre els quals es troba Godejam.

Pujar