elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella llança l'oferta esportiva per a la temporada 2021/22

Godella llança l'oferta esportiva per a la temporada 2021/22
  • Les inscripcions per a les veïnes i veïns de Godella es realitzaran del 30 d'agost al 2 de setembre

L'Ajuntament de Godella, a través de la regidoria d'Esports, ha llançat l'oferta esportiva per a la nova temporada que començarà al setembre després de les vacances estivals.

Tennis, bàsquet, futbol, pilota valenciana, gimnàstica, karate i pàdel són les modalitats esportives on les xiquetes i xiquets de Godella podran divertir-se i realitzar exercici físic baix la supervisió d'entrenadors i monitors amb experiència en les diferents modalitats i edats dels participants.

Les persones adultes, d'altra banda, podran apuntar-se a ioga, tennis, pàdel, tai-txí/chi-kung, pilates, entrenament funcional o defensa personal. També podran inscriure's en el gimnàs.

Les preinscripcions en les diferents activitats esportives per a les veïnes i veïns de Godella es realitzaran a través de la pàgina web de l'Ajuntament ( www.godella.es ) del 30 d'agost al 2 de setembre. Les persones residents en altres localitats podran inscriure's el 6 de setembre. Per a fer la preinscripció presencial també s'haurà de sol·licitar cita prèvia per a acudir a les oficines del poliesportiu a través de www.godella.es.

Totes les persones que van finalitzar el curs donats d'alta en la seua activitat automàticament estan inscrits i, per tant, tornaran a les classes i entrenaments el 8 de setembre en el mateix horari i grup que el curs anterior.

Les persones interessades poden obtindre més informació a través del telèfon 96 364 30 06 o per whatsapp en el 607 010 943.

Pujar