elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella inaugura la piscina d'estiu amb millores importants

Godella inaugura la piscina d'estiu amb millores importants
  MÉS FOTOS
  Godella inaugura la piscina d'estiu amb millores importants - (foto 2)

  L'Ajuntament de Godella, a través de la regidoria d'Esports, ha inaugurat este cap de setmana la temporada de la piscina d'estiu amb importants millores per a la ciutadania.

  El canvi de les tarimes de l'entrada al recinte lúdic esportiu, la creació de noves zones d'ombra i de llocs per a tombar-se han sigut algunes de les millores realitzades per a esta nova temporada.

  José María Musoles, alcalde de Godella, junt a la regidora Delfi Alfonso, va acudir el dissabte a la inauguració de la instal·lació municipal, que ja va reunir un gran nombre de veïns que van gaudir durant tot el dia.

  Delfi Alfonso, regidora d'Esports, ha explicat que la piscina d'estiu és “un gran baluard del temps lliure durant l'època de més calor de l'any”. “Tractem de millorar esta instal·lació de manera periòdica perquè la ciutadania gaudisca en les millors condicions sense eixir del nostre poble”.

  “Enguany, els veïns de Godella podran gaudir de més zones d'ombra i de més espais en els quals tombar-se. També hem renovat la malla d'ocultació. Estem segurs que la temporada estival tornarà a ser un gran èxit en la piscina”, ha acabat la regidora.

   

  Pujar