elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Godella comença el dia amb “Bon dia” per a fomentar la normalització del valencià entre els xiquets

Godella comença el dia amb “Bon dia” per a fomentar la normalització del valencià entre els xiquets
  MÉS FOTOS
  Godella comença el dia amb “Bon dia” per a fomentar la normalització del valencià entre els xiquets - (foto 2)
  Godella comença el dia amb “Bon dia” per a fomentar la normalització del valencià entre els xiquets - (foto 3)

  L'Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Promoció del Valencià, ha llançat una iniciativa per a fomentar la normalització del valencià entre les xiquetes i xiquets del municipi. L'àrea dirigida per Tatiana Prades va entregar el passat cap de setmana unes bosses a tots els xicotets que van assistir a l'espectacle “La bella i la bèstia” amb utensilis que usaran en el seu dia a dia amb el missatge “Bon dia”.

  Els xicotets i xicotetes van rebre una bossa i una tassa amb la llegenda “Bon dia” i unes receptes saludables que poden cuinar en les seues pròpies llars amb ingredients d'ús quotidià.

  L'objectiu és que les xiquetes i xiquets comencen a usar el valencià en les tasques més senzilles com començar la jornada amb un “Bon dia”, ja siga a l'hora del desdejuni amb els seus familiars o quan arriben a les aules amb els seus companys.

  Tatiana Prades, regidora de Promoció del Valencià, ha explicat la intenció d'esta campanya de normalització de l'idioma valencià: “Volem que en les tasques més quotidianes usen el valencià perquè, a poc a poc, vagen incorporant-lo als seus dies amb total naturalitat”.

  Pujar