18 de novembre de 2019 18/11/19

Godella celebrarà la Setmana Europea de la Mobilitat del 16 al 22 de setembre

Godella celebrarà la Setmana Europea de la Mobilitat del 16 al 22 de setembre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Godella celebrarà la Setmana Europea de la Mobilitat del 16 al 22 de setembre - (foto 2)

  Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018, amb el lema 'Combina i meneja't', la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Godella durà a terme distintes iniciatives per tal de conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania sobre les conseqüències negatives de l'ús irracional del cotxe, tant per a la salut com per al medi ambient.

  El regidor responsable de l'àrea, Fernando Oliveros, ha explicat que «es pretén fomentar l'ús de transports més beneficiosos i sostenibles com el transport públic, la bicicleta, o simplement caminar». Amb aquest objectiu s'han programat tot un seguit d'activitats.

  Així, el dissabte 22, Dia Mundial Sense Cotxes, tindrà lloc una passejada pel centre històric de Godella, amb la col·laboració com a guies dels membres del Taller d'Història Local, que explicaran els edificis més antics i la seua història. L'eixida serà des del parc del Molí a les 9:30 h i tindrà una durada aproximada de tres hores i mitja.

  Este mateix dia, en horari de 10 a 14 h, s'instal·larà a la plaça de l'Església un parc mòbil de mobilitat sostenible cedit per la DGT per tal que totes les persones que ho desitgen puguen moure's amb patinets o bicicletes. L'activitat contarà amb la col·laboració de la penya ciclista El Cantonet.

  A més, cal assenyalar que entre el 16 i el 22 de setembre, l'autobús municipal serà gratuït.

   

  ocultar
  Godella celebrarà la Setmana Europea de la Mobilitat del 16 al 22 de setembre
  Pujar