22 d’octubre de 2020 22/10/20

Godella cancel·la les falles 2020

Godella cancel·la les falles 2020 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Godella cancel·la les falles 2020 - (foto 2)

  La Regidora de Festes de Godella, Eva Sanchis, i les presidències de les quatre comissions de la localitat, van decidir, en la reunió mantinguda ahir, cancel·lar les falles 2020, i començar l'exercici faller 2020/2021.

  La decisió es va prendre de forma consensuada i per unanimitat després de valorar els condicionants per a la celebració de les festes falleres davant la situació provocada pel COVID-19.

  D'aquesta forma, i vista l'actual situació sanitària i les circumstàncies d'incertesa, i amb l'objectiu de vetlar per la salut dels fallers i falleres, i veïns i veïnes de Godella, es va decidir la suspensió definitiva amb la premissa de treballar per unes falles més segures per a l'any 2021.

  Des de l'Ajuntament han mostrat el seu suport als col·lectius, famílies i persones que estan passant per moments difícils en aquests moments, i han assegurat que les comissions faran tot el possible per a pal·liar els desajustaments que aquesta pandèmia està provocant dins de la festa fallera.

  Finalment el consistori ha llançat un missatge d'ànim perquè l'esperit faller es mantinga viu per a rebre amb il·lusió les falles de 2021.

  Pujar