1 de desembre de 2020 1/12/20

La II Gala de l’Esport tindrà lloc el proper divendres 8 al teatre Capitoli

La II Gala de l’Esport tindrà lloc el proper divendres 8 al teatre Capitoli - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La II Gala de l’Esport tindrà lloc el proper divendres 8 al teatre Capitoli - (foto 2)

  El proper divendres 8 es celebrarà al teatre Capitoli, a les 19:30 hores, la II Gala de l'Esport, on es farà un reconeixement al treball de tots els esportistes de Godella.

  La Gala de l'Esport té com a objectiu «reconèixer l'esforç i dedicació dels esportistes de Godella, que porten el nom del poble per tot el país i amb els seus triomfs contribueixen a fer gran Godella», segons el regidor de l'àrea Fernando Oliveros. En aquesta edició, els esportistes i equips d'escoles i clubs municipals, rebran els premis per la seua trajectòria i feina realitzada la temporada passada. Cada entitat ha decidit quines persones seran les que rebran el reconeixement per part de tot el públic que es congregue al teatre.

  Les persones premiades en aquesta segona Gala de l'Esport són: en la secció d'atletisme, Luis Hoyas Jiménez i Llum Brull Martínez del Club A Les Nou; en la secció de natació Lucía Montesa Hernández, l'equip absolut de Waterpolo, Carmen Català Sanchis de l'equip femení de sincronitzada, Pau Corderó, Esther Chisbert i l'equip femení de natació adaptada; de la Penya Ciclista el Cantonet, Eugenio Cilla Martínez i Jose Manuel Bargues Lázaro; del Club de Bàsquet Horta Godella, l'equip infantil masculí; del Club de Futbol, Manolo Llorens; de l'Escola Municipal de Bàsquet, l'aleví masculí; de l'Escola de Futbol Godella, Alex Polo; del Club de Pilota Valenciana, Rafa Frechina; i del Club de Kàrate, Carmen De La Torre.

  Pujar