22 de novembre de 2019 22/11/19

Les fotos de Falles i un reportatge especial sobre el Dia de la Dona, en el BIM d’abril

Les fotos de Falles i un reportatge especial sobre el Dia de la Dona, en el BIM d’abril - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les fotos de Falles i un reportatge especial sobre el Dia de la Dona, en el BIM d’abril - (foto 2)

  El primer BIM de 2019 –i l’últim abans de les eleccions municipals- ja ha començat a repartir-se per Godella. 5.500 exemplars que arribaran, casa per casa, a totes les veïnes i veïns del poble, i també als edificis municipals.

  En esta edició, el Butlletí d’Informació Municipal dedica la seua portada a les Falles, les imatges més destacades de les quals es podran trobar en la secció de Festes. A més, tindrem en la part central un monogràfic sobre el Dia Internacional de la Dona, i una separata especial de huit pàgines per commemorar els 200 anys de la banda del Casino Musical amb la seua publicació, El Bemoll.

  Cal assenyalar que en esta edició, i amb motiu del període electoral, no s’inclouen fotos ni declaracions de regidors i regidores, saluda de l’alcaldessa ni espai per a textos de partits polítics.

  D’entre els temes que apareixen en esta edició del butlletí destaquem, per exemple: el projecte de cuina climàtica, el Dia de l’Arbre, el Gothejazz, la programació del casal jove, l’exposició cartogràfica que va tindre lloc a Xicranda, la prèvia de la 10k, el reconeixement a Pepita Gimeno i Mariano Domingo, la prèvia de la Setmana del Comerç, els cursos de defensa personal per a dones, la nova web del cementeri i el Dia de la Ràdio.

  Però hi haurà molt més contingut, com el resum de votacions de les darreres mocions presentades en el ple de l’Ajuntament, o l’agenda del mes d’abril en la contraportada. No et quedes sense el teu exemplar!

  ocultar
  Les fotos de Falles i un reportatge especial sobre el Dia de la Dona, en el BIM d’abril
  Pujar