elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La festa de Sant Antoni es celebrarà el proper diumenge 18 de febrer

La festa de Sant Antoni es celebrarà el proper diumenge 18 de febrer
  MÉS FOTOS
  La festa de Sant Antoni es celebrarà el proper diumenge 18 de febrer - (foto 2)

  La festa de Sant Antoni, prevista inicialment per al 4 de febrer i que es va suspendre per la pluja, es celebrarà el proper diumenge dia 18 a la localitat de Godella.
  Aquest cap de setmana també hi ha una lleugera previsió de precipitacions, especialment a partir de migdia, però des de la regidoria de Festes s'ha decidit continuar endavant amb la benedicció dels animals, que tindrà lloc al carrer Major a les 12.

  La regidora responsable de l'àrea, Tatiana Prades, ha assenyalat que «esperem que la meteorologia ens respecte i podem rebre amb normalitat tots els animalets per beneir-los com cada any». No obstant, en cas de pluja, l'organització es vorà obligada a suspendre la festa.

  El que sí es celebrarà amb total seguretat seran les calderes d'arròs amb fesols i naps, organitzades per les clavariesses del Rosari. L'única modificació és que aquestes calderes estaran situades als jardins de Vila Teresita, per tal que els cuiners i les persones assistents es puguen refugiar en cas de que finalment ploga.

  D'altra banda, des de la protectora d'animals Felcan organitzaran la novena edició del seu rastrell benèfic, a partir de les 10 h en la plaça de l'Església. Els veïns i veïnes que s'apropen podran adquirir una gran varietat d'articles de decoració, llibres i tot tipus de complements per a mascotes. Tots aquests articles han sigut donats i els beneficis obtinguts es destinaran al manteniment dels animals abandonats que te l'associació i a la construcció d'un nou refugi per a d'ells.

  Pujar