elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 3 de febrer, festa de Sant Antoni amb exhibició de cants de batre com a novetat

El 3 de febrer, festa de Sant Antoni amb exhibició de cants de batre com a novetat
  MÉS FOTOS
  El 3 de febrer, festa de Sant Antoni amb exhibició de cants de batre com a novetat - (foto 2)
  El 3 de febrer, festa de Sant Antoni amb exhibició de cants de batre com a novetat - (foto 3)
  El 3 de febrer, festa de Sant Antoni amb exhibició de cants de batre com a novetat - (foto 4)
  El 3 de febrer, festa de Sant Antoni amb exhibició de cants de batre com a novetat - (foto 5)

  El proper diumenge 3 de febrer, el carrer Major de Godella rebrà a tots els animals del municipi en la tradicional festa de Sant Antoni, que enguany comptarà amb alguna que altra novetat.

  Primerament, a les 11:00 h, tindrà lloc a la parròquia Sant Bertomeu la missa en honor a Sant Antoni. Després, a les 12:00 h, i com a novetat d'esta edició, s'oferirà una mostra de cants de batre, en la qual participaran els cantadors i cantadores Apa, Teresa Segarra, Noelia Llorens i Tatiana Prades.

  Tal i com ha explicat la pròpia Tatiana Prades, regidora de Festes, «hem pensat que podria resultar interessant esta iniciativa, donat que tenim grans veus al nostre poble i que es tracta d'una festa en la que els cavalls tenen un especial protagonisme».

  Per últim, a les 12:30 h, es realitzarà la desfilada d'animals per a que siguen beneïts. Primer serà el torn dels animals domèstics i després dels carruatges i els cavalls. Totes les persones que passen pel carrer Major amb la seua mascota rebran una borsa de tela amb l'estampeta de Sant Antoni i el pa beneït.

  Pujar