13 de novembre de 2019 13/11/19

La Falla Dr. Valls indulta el seu Ninot infantil, i la Falla Cervantes Sant Blai el gran

La Falla Dr. Valls indulta el seu Ninot infantil, i la Falla Cervantes Sant Blai el gran - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Falla Dr. Valls indulta el seu Ninot infantil, i la Falla Cervantes Sant Blai el gran - (foto 2)
  La Falla Dr. Valls indulta el seu Ninot infantil, i la Falla Cervantes Sant Blai el gran - (foto 3)
  La Falla Dr. Valls indulta el seu Ninot infantil, i la Falla Cervantes Sant Blai el gran - (foto 4)
  La Falla Dr. Valls indulta el seu Ninot infantil, i la Falla Cervantes Sant Blai el gran - (foto 5)

  Ahir, diumenge 4 de març, es va obrir al públic l'exposició del Ninot de les Falles de Godella 2018. La regidora de Festes, Tatiana Prades, va inaugurar aquesta mostra -que es podrà visitar al centre cultural Xicranda fins el proper dia 15-, i va lliurar els premis dels diferents concursos organitzats per la Junta Local Fallera.

  Foren uns guardons molt repartits. La Falla Dr. Valls guanyà el premi al Ninot indultat infantil, i la Falla Cervantes Sant Blai el del Ninot indultat gran. Aquesta darrera comissió també es va quedar amb el premi al millor llibret.
  Pel que fa als reconeixements de la cavalcada del Ninot, celebrada el dissabte, la Falla Sant Sebastià-Arquebisbe Fabian i Fuero guanyà la millor disfressa de comparsa gran i la millor disfressa individual infantil, totes dos amb la temàtica del reciclatge. La millor disfressa de comparsa infantil va recaure sobre la Falla Cervantes Sant Blai, pel tema Avatar. I la millor disfressa individual gran se l'emportà la persona caracteritzada de Marilyn Monroe, de la Falla Dr. Valls. Per últim, la millor crítica fou per als integrants de la Falla Dr. Cabo, disfressats de Montoro.

  Cristian Gil Gil i Javier Peris Ros també recolliren el seu premi com a autors de 'Empremtes', el cartell seleccionat per il·lustrar les festes falleres d'enguany. La regidora, Tatiana Prades, va destacar que en aquesta ocasió «s'ha premiat la innovació i modernitat del cartell, que combina formes geomètriques per construir una imatge que recorda a la indumentària tradicional de la dona i del home a les Falles».

  ocultar
  La Falla Dr. Valls indulta el seu Ninot infantil, i la Falla Cervantes Sant Blai el gran
  Pujar