2 d’abril de 2020 2/4/20

Els equips de bàsquet de l’escola i el club protagonitzen una temporada per emmarcar

Els equips de bàsquet de l’escola i el club protagonitzen una temporada per emmarcar - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els equips de bàsquet de l’escola i el club protagonitzen una temporada per emmarcar - (foto 2)
  Els equips de bàsquet de l’escola i el club protagonitzen una temporada per emmarcar - (foto 3)
  Els equips de bàsquet de l’escola i el club protagonitzen una temporada per emmarcar - (foto 4)

  Aquesta temporada ha sigut molt fructífera per als equips de l’EMB i del CB L'Horta Godella. A continuació farem un repàs pels equips que més han destacat dins d'ambdues infraestructures esportives.

  Començant pels més xicotets, i per l’EMB, el Benjamí Femení ha quedat subcampió de la categoria i el Benjamí Masculí subcampió autonòmic. Meritoris segons llocs, atès que es van enfrontar a grans rivals en les seues respectives finals. No obstant açò, l'Aleví Femení va quedar campió de la categoria Preferent en vèncer en una bona segona part al seu rival en la final.

  Del CB L'Horta Godella destaquem als equips cadet, ja que el Cadet Femení va ser subcampió de la categoria Preferent, enfrontant-se a un rival molt més físic. I el Cadet Masculí va quedar segon classificat autonòmic i amb açò, va aconseguir l’accés per a jugar el Campionat d'Espanya de Clubs, on van aconseguir ser 14º d'Espanya després de caure en vuitens de final en un emocionant partit davant el filial del Baskonia.

  També l'Infantil Masculí va aconseguir classificar-se per a la Fase Final Autonòmica i lluitar per un dels tres llocs que havien en joc per al Campionat d'Espanya de Clubs Infantil, però finalment no va poder ser i van quedar quarts de la Comunitat Valenciana.

  Esment especial per al Junior Femení, que va quedar campió de la Comunitat Valenciana i també va participar al Campionat d'Espanya de Clubs de la seua categoria, on van aconseguir ser desenes d'Espanya després de caure davant l'Unicaja de Màlaga per tan sols dos punts de diferència.

  Quant a la categoria sènior, el Bàsic Terranova Sènior B masculí, va aconseguir jugar la Fase d'Ascens a 1ª Divisió, màxima categoria del bàsquet valencià, després de quedar segon classificat en el grup A de la categoria autonòmica.

  El Sènior Femení va aconseguir l'ascens a 1ª Divisió després de quedar campiones del seu grup en categoria autonòmica. Així, l'any que ve, el club tindrà un representant en la màxima categoria femenina de la Comunitat Valenciana.

  I finalment, el Sonia Sènior A masculí, després de quedar campió del seu grup en 1ª Divisió, es va classificar per a disputar la Fase d'Ascens a Lliga EBA, en la qual va aconseguir jugar la final. El campió ascendia directament a la categoria superior, però el CB Alginet es va mostrar superior a l'equip godellense i finalment no es va poder aconseguir l'ascens.

  Des de l’EMB i el CB L'Horta Godella qualifiquen la temporada com «molt positiva» després d'haver aconseguit en diversos equips arribar tan lluny en el bàsquet valencià i afronten la pròxima temporada amb molta il·lusió i ganes de seguir creixent.

  Pujar