17 de novembre de 2019 17/11/19

La III edició de la Gala de l’Esport es celebrarà el 14 de setembre

La III edició de la Gala de l’Esport es celebrarà el 14 de setembre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La III edició de la Gala de l’Esport es celebrarà el 14 de setembre - (foto 2)

  El proper divendres 14 de setembre a les 19 hores tindrà lloc la III edició de la Gala de l'Esport de Godella al teatre Capitolio. En este acte es reconeixeran els mèrits dels esportistes que representen el nostre poble amb els seus respectius clubs. La entrada serà lliure fins a completar aforament.

  La Gala de l'Esport té com a objectiu «reconèixer l'esforç i dedicació dels esportistes de Godella, que porten el nom del poble per tot el país i amb els seus triomfs contribueixen a fer gran Godella», segons el regidor de l'àrea Fernando Oliveros. En aquesta edició, els esportistes i equips d'escoles i clubs municipals, rebran els premis per la seua trajectòria i feina realitzada la temporada passada. Cada entitat ha decidit quines persones seran les que rebran el reconeixement per part de tot el públic que es congregue al teatre.

  Els clubs que participen en el Consell i que van a guardonar als seus esportistes en aquesta tercera Gala de l'Esport són: Activitats Aquàtiques l'Horta, Club d'Atletisme A les Nou, Club Pilota Godella, Club Ciclista El Cantonet, Club Esportiu Sagrat Cor, EMB, CB L'Horta Godella, CF Godella, Club Pilota Godella i Club de Karate Kenkyo.

   

  ocultar
  La III edició de la Gala de l’Esport es celebrarà el 14 de setembre
  Pujar