20 de gener de 2021 20/1/21

El dissabte 15, ple d’investidura i formació de la nova corporació a l’Ajuntament de Godella

El dissabte 15, ple d’investidura i formació de la nova corporació a l’Ajuntament de Godella - (foto 1)

  El proper dissabte 15 tindrà lloc, a les 11 h en el saló de plens de l’Ajuntament de Godella, la sessió d’investidura del nou alcalde o alcaldessa i la formació de la corporació per al període 2019-2022.

  Esta sessió, oberta a tota la ciutadania, serà retransmesa en directe pel Facebook de l’Ajuntament de Godella. A més, s’habilitarà una pantalla en el hall de l’Ajuntament per a que, en cas de completar-se l’aforament del saló de plens, es puga seguir l’acte.

  Després de la constitució de la mesa d’edat i la comprovació de les credencials o acreditacions de la personalitat dels càrrecs electes, es constituirà la nova corporació i tindrà lloc el jurament o promesa del càrrec dels regidors i regidores que, seguidament, hauran de votar i triar el nou alcalde o alcaldessa de Godella.

  Cal recordar que el resultat de les eleccions municipals del darrer 26 de maig va deixar al PP com a la força més votada, amb 5 escons. Compromís i PSOE acabaren amb 4 escons cada un, seguits de Ciudadanos amb 3 i Unides Podem-Esquerra Unida amb 1.

  Per assolir l’alcaldia cal una majoria absoluta que en Godella es situa en 9 vots. En cas d’arribar a un acord les forces d’esquerra (Compromís, PSOE i Unides Podem-Esquerra Unida) es repetiria un govern progressista. De no ser així, l’alcaldia passaria a mans del PP, que fou la força més votada en els darrers comicis municipals.

   

  Pujar