20 de novembre de 2019 20/11/19

El Pla d’Actuació Municipal front a inundacions, el Pla Territorial d’Emergències i mocions sobre el 8M, al ple de febrer

El Pla d’Actuació Municipal front a inundacions, el Pla Territorial d’Emergències i mocions sobre el 8M, al ple de febrer - (foto 1)

  El proper dijous 28, a les 19:30 h, tindrà lloc al saló de plens de l'Ajuntament de Godella la sessió ordinària del mes de febrer, oberta a tota la ciutadania.

  El primer punt de l'ordre del dia serà la dació de comptes de la justificació de l'assignació econòmica als grups municipals en l'exercici 2018. Seguint amb els assumptes de l'àrea econòmica, es presentarà el reconeixement extrajudicial de crèdits 1/2019, i la modificació de crèdits 1P/2019 per suplement de crèdit a finançar amb baixes per anul·lació.

  A continuació es sotmetrà a informació pública el Pla d'Actuació Municipal davant risc d'inundacions i el Pla Territorial d'Emergències.

  Per últim, en l'apartat de mocions, Compromís presentarà una per a la revisió d'us públic de les instal·lacions del centre Reina Sofia, EU parlarà sobre el Dia Internacional de la Dona, i el PSOE presentarà una última per l'esforç i la posada en valor de les mesures contemplades en el pacte d'Estat en matèria de violència de gènere.

  ocultar
  El Pla d’Actuació Municipal front a inundacions, el Pla Territorial d’Emergències i mocions sobre el 8M, al ple de febrer
  Pujar