elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Consulta la programació de la primera setmana de les Festes 2018 a Godella

Consulta la programació de la primera setmana de les Festes 2018 a Godella

  Hui comencen les festes de Godella, i fins el proper 27 d’agost, la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Godella, al costat de les diferents clavaries i penyes, han preparat un programa per a tots els públics. Aquest dilluns 13 i dimarts 14 tindrà lloc el repartiment de ciris de les clavariesses del Rosari i el dilluns una vesprada de pintxos al carrer Ample 22 a les 19 h.

  El dimarts començarem amb el tradicional pregó de festes a les 19:30 h, precedit d’una cercavila. També tindrem la festa de la solidaritat organitzada pel Casal de la Pau al Parc del Molí, a les 21 h. I  a les 23:30 h la regidoria de Festes organitza una vetllada musical amb l'orquestra Scream.

  El dimecres 15, la penya Bafflexats organitza una nit a la fresca als Jardins de Vila Teresita a les 20 h. I la mateixa hora també es celebrarà la missa i processó a la Verge de l'Assumpció, a l’Església de Sant Bertomeu.

  El dijous 16, a les 11 h es realitzaran activitats a la piscina municipal i a les 18 h tindrà lloc un taller de Zumba, a la Plaça de l’Església. I a les 21 h les clavariesses del Rosari i els clavaris del Salvador tindran un sopar amb l’actuació de l’orquestra Seven Crashers, en la plaça d’Enric Cullell.

  El divendres 17, a les 19 h als jardins de Vila Teresita, es realitzarà el campionat de truc i parxís. A les 20 h la duta de Sant Antoni, des de l'Ermita del Salvador, finalitzant amb la «Rodà del Sant» i el dispar de focs d’artificis. I a les 22:30 h hi haurà una nit a la fresca i d'espectacle gratuït del Musical basat en la pel·lícula "Jaula de Grillos", en la plaça d’Enric Cullell.

  El dissabte 18, de 9 a 15 h, la penya Custom Motera organitza la Jornada Custom Motera, en la pujada de l’Ermita. A les 14 h tindran lloc les calderes de Sant Antoni al Carrer Músico Fco. Caballer. A més, a les 21 h a la plaça d’Enric Cullell, es realitzaran les paelles populars. I  a les 23:30 h a la plaça d’Enric Cullell, es podrà gaudir de la gran festa musical Carnavalia.

  El diumenge 19, a les 19:30 h es realitzaran el trasllat i missa de Sant Antoni a l’Església Sant Bertomeu. A les 20:30 h es realitzarà la desfilada de les penyes de Godella, des del carrer Major. A les 21 h es commemorarà la processó de Sant Antoni des de la plaça de l’Església amb la Banda del Casino Musical. A més, a les 21:30 h tindrà lloc al carrer Músico Fco. Caballer el sopar organitzat per les voluntàries de la verge de l’Assumpció. I a les 23:59 h al carrer Major, tindrà lloc una mascletà nocturna a càrrec de la Pirotècnia Caballer FX.

   

   

  Pujar