elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Club Pilota Godella, primer líder del Trofeu d'Hivern de Llargues

El Club Pilota Godella, primer líder del Trofeu d'Hivern de Llargues
  MÉS FOTOS
  El Club Pilota Godella, primer líder del Trofeu d'Hivern de Llargues - (foto 2)
  El Club Pilota Godella, primer líder del Trofeu d'Hivern de Llargues - (foto 3)

  El Club Pilota Godella és el primer líder de la lligueta del Trofeu d'Hivern de Llargues, després de derrotar amb solvència, el passat diumenge 16 de desembre, a l'equip de Picanya.

  «Vam començar igualats, però amb el 3-2 posàrem la directa fins al 10-3 final». Els jugadors del CPV Godella es van mostrar molt contents per les bones sensacions de la primera jornada disputada a casa. «Marc, Xavi, Pau i Vicent, els quatre van complir amb la seua feina», comentaren al final de la partida.

  Amb esta victòria es col·loquen líders, seguits de Borbotó que també va guanyar la seua partida davant Tamborí, per 6-2. El tercer enfrontament entre Nàquera i Pelayo-València es va suspendre per incompareixença dels del Camp de Túria.

  «Agraïm a totes les persones que s'acostaren al pavelló a veure les partides. És molt important per a nosaltres que la gent del poble estiga propera al club», diuen els jugadors. Els godellencs estan contents amb l'inici d'un campionat que ara els portarà a jugar als carrers de Picanya, Borbotó, Nàquera i València (segurament el Carrer Cavallers).

  Pujar