elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La ciutadania de Godella rebrà assessorament jurídic gràcies al servei Justiprop de la Generalitat a partir del 23 de novembre

  A partir del pròxim 23 de novembre la ciutadania de Godella tindrà a la seua disposició Justiprop, un servei d'orientació, assessorament i informació jurídic, finançat per la Generalitat Valenciana i prestat per professionals de l'advocacia en les dependències de l'Ajuntament.

  D'esta manera, les veïnes i veïns de Godella rebran de manera gratuïta informació en matèria d'accés a la justícia, mediació, assistència a les víctimes del delicte i protecció dels drets. Així mateix, també obtindran informació sobre la ubicació i dades de contacte de seus judicials, oficines d'assistència a les víctimes del delicte, oficines de denúncies i assistència a les víctimes de violència de gènere, serveis d'orientació i mediació, col·legis professionals de l'advocacia i de la procura, centres socials i registre civil.

  D'altra banda, el Justiprop també oferirà informació sobre recursos públics i privats per a la protecció i defensa dels drets i interessos legítims o informació sobre tràmits administratius davant el registre civil, mercantil i de la propietat.

  L'assessorament i orientació jurídics previs al procés per a reclamar la tutela judicial dels drets i interessos, el suport per a realitzar consultes electròniques de tràmits judicials o administratius en matèria de justícia seran altres prestacions de Justiprop a Godella.

  Les persones interessades a acudir a este servei hauran de demanar cita prèvia en citaprevia.godella.es, seleccionant l'opció Justícia. Per a més informació, s'han habilitat el correu electrònic justiprop@godella.es i el telèfon 96 363 80 56.

  Pujar