21 de gener de 2021 21/1/21

La cavalcada i la Crida marcaran l'inici de les Falles a Godella

La cavalcada i la Crida marcaran l'inici de les Falles a Godella - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La cavalcada i la Crida marcaran l'inici de les Falles a Godella - (foto 2)
  La cavalcada i la Crida marcaran l'inici de les Falles a Godella - (foto 3)

  Les Falles de Godella donaran el seu tret d'eixida demà dissabte amb la tradicional cavalcada, que partirà a les 18:00 h des de l'ermita Salvador i arribarà fins a l'Ajuntament. Allà, les falleres majors de les quatre Falles del municipi oferiran la Crida, acte que comptarà amb la presència de la regidora de Festes, Tatiana Prades.

  El diumenge 5 de març a les 11:00 h s'inaugurarà l'exposició del Ninot al centre cultural Xicaranda i s'entregaran els premis al cartell de Falles i als Ninots indultats. L'exposició es podrà visitar fins al 14 de març en horari laboral.

  A la setmana fallera els actes es reprendran el divendres 17 amb el lliurament de premis per a les millors Falles, que tindrà lloc a les 12:00 h a l'Ajuntament. Per la vesprada, la fallera major i la fallera major infantil de la Falla San Sebastián -Susana Silvestre i Aitana Vázquez-, acudiran en representació de la Junta Local Fallera de Godella a l'ofrena a la Mare de Déu a València.

  El dissabte 18 a les 18:00 h s'oferirà l'ofrena a la Mare de Déu a Godella, que començarà des del carrer Major i acabarà a l'Ermita del Salvador.

  Per últim, el 19 de març a les 13:00 h es celebrarà la missa de Sant Josep a l'església Sant Bertomeu. Al finalitzar, es dispararà una Mascletà a les portes de l'Ajuntament.

  Pujar